ÚJ TARTALMAK

Küldd a versed Vásárhelyre! - Líra - határok nélkül!



Az ARTECOTUR Marosvásárhely Egyesület és A TANÍTVÁNYI LÁNCOLAT IRODALMI MŰHELY közös pályázatot hirdet a két fél összefogásával 2015. október első hetében, Marosvásárhelyen megrendezésre kerülő zenés, színházi irodalmi műsoron – szavalt, vagy megzenésített változatban – bemutatni tervezett versszövegek beküldésére!

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

A pályázat célja: a Magyarországon, és Erdélyben alkotó versírók munkáinak bemutatása, népszerűsítése.

Az előadásra kiválasztott nyertes pályaműveket egy színházi műsorban előadja Földi Veronika és Szinay Balázs (https://www.facebook.com/lancolatverszenewww.lancolatverszene.blogspot.com), valamint Csíki Szabolcs a Marosvárhelyi Színház színművésze, dr. Gyéresi Júlia beszédtechnika tanár a Művészetei Egyetem tanára, és Koszorus Krisztiana énekes, a Koszika and the Hot shots énekesnője.

PÁLYÁZATI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

Olyan lehetőleg még nem publikált versszövegek beküldését várjuk, melyek egy ilyen eseményen méltóképpen képviselhetik a kortárs irodalmat. Egy-egy pályázótól maximum 3 beküldött pályaművet fogadunk el elbírálásra. Az írásművek maximális terjedelme egy A/4-s oldal lehet. Az anyagokat Times New Roman betűtípussal, 12-es betűméretezéssel kérjük. Egyéb formai követelmények szempontjából (sortávolság, margók) a word alapbeállításai tekinthetőek érvényesnek.
Beküldési határidő: 2015.augusztus 31.
Beküldési cím: szinba@gmail.com (a pályázó levelében tüntesse fel, hogy a három közül melyik: Magyarország, Marosvásárhely, vagy Erdély területéről jelentkezik!).

A pályázóktól 1000 Ft összegű pályázati hozzájárulási díjat kérünk (nem pályaművenként, hanem összesen) A befizetéseket banki átutalással lehet rendezni a következő számlaszámra: Szinayné Veres Zita: K&H bank, számlaszám: 10400157-86766785-83771007.

EREDMÉNYHIRDETÉS:

A pályázat eredményét élőben az esemény alkalmával közöljük, illetve ezzel párhuzamosan a pályázók írásos értesítőt is kapnak. Az előadás összeállításában a szervezők szabadon rendelkezhetnek az alkotások színrevitelében. 



Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes