ÚJ TARTALMAK

„Az egész a változásról szól!” – fénz-fődíjas versíró pályázat



A Láncolat könyvek program „Az egész a változásoról szól!” címmel verspályázatot hirdet!

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A pályázat témája: Osho szerint csak egyetlen állandóság létezik, a változás. Mindig minden, beleértve az élő- és tárgyiviágot a folytonos változás állapotában van. Minden kezdet magában hordozza egyúttal az adott jelenség vagy folyamat végét is, és minden vég egyben egy új kezdet hajnala. A dolgok tehát önkéntelenül változnak, illetve kettős természetüknél fogva a legtöbb esetben külső beavatkozással is lehet rajtuk változtatni. A Ji King, kína egyik ősi szent könyve – melyet azóta,  a modern világban is gyakran jóskönyvként használnak – szerint jövőnknek és a ránk váró körülményeknek a jelenből kiindulva több száz féle kimenetele lehet, mivel kilátásainkat, sorsunkat éppen aktuálisan véghezvitt tetteink határozzák meg.
De valóban így van ez? Vajon mennyire determinált, eleve elrendelt sorsunk, vagy mennyiben határozzák meg azt tetteink és döntéseink? Ezzel kapcsolatos nézeteit, erről alkotott véleményét kell a pályázónak versbe foglalnia!

Nevezés: Jelentkezni még nem publikált és már publikált írásokkal egyaránt lehet.

Beküldési limit: Egy pályázó maximum 3 pályaművel vehet részt a pályázaton.

Díjazás:

● Az I. helyezett 20 000 Ft pénzjutalomban részesül.

Ezen felül az első három helyezett

● 50%-s munkadíj kedvezményt nyer, amennyiben kiadásra szánt kötete elkészítéséhez a Láncolat könyvek szerveződés szolgáltatását választja. Bővebb info:
● Könyvcsomagban részesül.
● Jogusoltságot nyer saját, kiadásra szánt kötete e-könyv formátumban történő elkészíttetéséehez, melyet 10-s példányszámban, CD-n átvehető formában hozzájuthat.
Korlátlan ideig ingyenes hirdetési felületet használatára lesz jogusult a Láncolat könyvek weboldalán.

Jelentkezési és beküldési határidő, elérhetőség: 2013. április 30. A pályaműveket a szinba@gmail.com email címre várjuk, a levél tárgyában feltűntetve a pályázat címét. A részvételi díjat banki átutalással (Buhalla Gyöngyi: CIB bank, számlaszám: 10700622-62749343-51100005) vagy postai befizetéssel lehet rendezni (Szinay Balázs: 1104 Budapest, Harmat utca 154. IX./39.).

Értékelés: A pályázat végeredménye 2013. május 15-től lesz olvasható a Comitatus folyóirat weboldalán (www.comitatusfolyoirat.blogspot.com), illetve a részvevők személyes email értesítőt is kapnak.
A pályázat legalább 50 pályamű beérkezése esetén tekinthető sikeresnek, ellenkező esetben hosszabbításra lehet számítani.




Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes