ÚJ TARTALMAK

III. Verszene pályázat - meghosszabítvaA tanítványi láncolat irodalmi műhely Verszene pályázatot hirdet!

A pályázat tárgya:

Megzenésítés céljából várjuk olyan kötött formájú, ritmikus versszövegek beküldését, melyeket szerzőjük szívesen hallana vissza akár dalként is! A pályanyertes szövegek elsősorban ének + gitár formációban kerülnek feldolgozásra. A felvételeken énekel Földi Veronika, jazzének szakot végzett énekesnő, énektanár, korábban a Boyzless Voice Énekegyüttes, valamint a Windsingers Acapella Énekegyüttes, és a a Hungarian Pink Floyd Show énekesnője, gitáron játszik Szinay Balázs szerkesztő, gitáros. 
A VEK Projekt néven futó duó által eddig elkészített felvételeket itt lehet meghallgatni az egyes linkekre kattintva:
http://lancolatverszene.blogspot.hu/p/megzenesitett-versek.html

A duó facebook oldala:
https://www.facebook.com/lancolatverszene?fref=ts

Néhány az eddig élő előadásokból:

Megjelenés:

A nyertes pályaművekből készült hanganyagok egy válogatott összeállítás formájában (a felvételkészítés időbeli lehetőségeitől függően) 2015 decemberétől lesznek elérhetőek CD formátumban, illetve a teljes anyag fel fog kerülni a műhely egy már meglévő vagy külön erre a célra létrehozott videócsatornájára. 


A kiadványból a belföldön élő szerzők, illetve azok a résztvevők, akik magyarországi postacímet meg tudnak adni, tiszteletpéldányt kapnak. A tiszteletpéldányokon felül további példányok megvásárlására lehetőség lesz.

Bekerülés:

A beküldött pályaművek közül az összeállításba a legjobb 8 pályaművet fogjuk megzenésítésre kiválasztani.

A pályázat témája, formai követelmények:

A pályázatnak kijelölt témája nincs. Írásműveidet word dokumentumban kell elküldened a felhívás végén megadott email címre neved és a művek címének megjelölésével. A pályázatra maximum 5 verset küldhetsz be! Egy írás nem lehet hosszabb 2 A/4-s oldalnál, a betűtípusnak Times New Romannak kell lennie, 11-es betűmérettel, normál sortávolsággal. A margókra vonatkozóan is a Word alapbeállításai az irányadóak. A beküldött pályaművek közül minden szerzőtől kizárólag csak 1 pályamű fog bekerülni az anyagba. hogy verset vagy prózát küld-e be. Új és már publikált írásokat egyaránt várunk.

Beküldési határidő és elérhetőség:

Pályaműveket 2015. december 15-ig várunk a szinba@gmail.com email címre.

Hozzájárulási díj:

A pályázóktól 1000 Ft összegű pályázati hozzájárulási díjat kérünk (nem pályaművenként, hanem összesen) A befizetéseket banki átutalással lehet rendezni a beküldési határidő végéig a következő számlaszámra: Szinayné Veres Zita: K&H bank, számlaszám: 10400157-86766785-83771007.Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes