ÚJ TARTALMAK

VIHÁNCOS VERSZENE PÁLYÁZAT - INGYENES NEVEZÉSSEL!



A VIHÁNCOS DUÓ verszene pályázatot hírdet!


A pályázat tárgya:


Megzenésítés céljából várjuk olyan kötött formájú és/vagy ritmikus versszövegek beküldését, melyeket szerzőjük szívesen hallana vissza akár dalként is! A pályanyertes szövegek ének + gitár formációban kerülnek feldolgozásra. Az elkészült anyagokat élő videó felvétel formájában közöljük.

A felvételeken énekel VÍG ORSOLYA: 2013-2017 között klasszikus éneket tanult Egerben az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnáziumban. Ugyanezen intézmény kórusának tagja, mely Arany Diplomát és Országos elismerő oklevelet kapott. 2016 óta a Kővirágok Színészképző iskola tanulója, a Kővirágok társulat tagja. 2017-ben a II. Hanghullám tehetségkutató verseny különdíjasaként végzett. 2014 óta zongorázni tanul;
gitáron játszik: SZINAY BALÁZS: Szinay Balázs: író, szerkesztő, zenész. A Láncolat Irodalmi Műhely és a Comitatus irodalmi folyóirat főszerkesztője. Korábban a Resurrection, a Nan Madol, a Melodie, és a Vek Projekt nevű zenekarok gitárosa, közreműködő zenész színházi darabokban. Jelenleg, a Gumicukor, Az InnJoy, és a Viháncos nevű formációk tagja, valamint saját dalait szerkeszti.
gitáron játszik Szinay Balázs. 

A VIHÁNCOS DUÓ által eddig elkészített és játszott dalok az alábbi elérhetőségen meghallgathatók (beleértve a Vek Projekt vagy a Képzelt hajó formációnéven  megjelent dalokat is):
https://www.youtube.com/channel/UCcf8YwYMYWNiVMYiIu0D9QQ/videos


Megjelenés:

A nyertes pályaművekből készült anyagokat a következő videó-csatornára fogjuk feltölteni: https://www.youtube.com/channel/UCcf8YwYMYWNiVMYiIu0D9QQ, ugyanezek az anyagok bekerülnek a VIHÁNCOS DUÓ élő zenés, koncert repertoárjába is.


Bekerülés:


A beküldött pályaművek közül az összeállításba a legjobb 8 pályaművet fogjuk megzenésítésre kiválasztani két fordulóban. Az első 4 dal november 15-ig, a második 4 december 15-ig kerül közlésre.


Nevezés:

A pályázaton való részvételnek nevezési díja nincs, a nevezés az oldal lájkolásával válik érvényessé. Írásműveidet a VIHÁNCOS DUÓ facebook oldalára kell beküldened bejegyzés formájában: https://www.facebook.com/VIH%C3%81NCOS-DU%C3%93-1600678833289366/.


A pályázat témája, formai követelmények:

A téma szabadon választott. A pályázatra maximum 5 verset küldhetsz be! Egy írás nem lehet hosszabb 2 A/5-s oldalnál. A beküldött pályaművek közül minden szerzőtől kizárólag csak 1 pályamű fog bekerülni az anyagba. Új és már publikált írásokat egyaránt várunk.


Beküldési határidő és elérhetőség:



Pályaműveket 2017. október 15-ig várunk a megadott elérhetőségen.




Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes