ÚJ TARTALMAK

Három az egyben irodalmi pályázat!

A tanítványi láncolat irodalmi klub meghirdeti Három az egyben című pályázatát!


A pályázat tárgya

A tanítványi láncolat irodalmi klub június végére tervezi első hangoskönyvének, hangos antológiájának kiadását. A hangoskönyv anyagába 30 vers és 20 prózai mű fog bekerülni. A művek egyrészt a klub weboldalára felkerült írásokból (tehát felkérések alapján), másrészt az e célra külön kiírt pályázatra beküldött írásokból lesznek összeválogatva. Az elkészülő kiadvány hangzóanyagként, mp3 és írott anyagként, pdf formátumban is tartalmazni fogja az összeállítást. A kiadvánnyal kapcsolatban 3 kategóriában várjuk a pályázók jelentkezését (nem kötelező mindegyik kategóriában részt venni):

1. A könyv címe

Adj ötletet a megjelenő kiadvány címére! E tekintetben semmilyen megkötés nincs. Az ötletelés teljesen a fantáziádra, kreativitásodra van bízva. Támpontot jelenthetnek a klub korábbi antológiái. Ha a te címötleted nyer, neved külön is fel lesz tüntetve a kiadványban, mint a cím szerzőjéé. Címötletet mindenkitől csak egyet fogadunk.

2. A könyv borítója

Készítsd el a megjelenő kiadvány borítóját! E tekintetben semmilyen megkötés nincs. Az ötletelés teljesen a fantáziádra, kreativitásodra van bízva. Támpontot jelenthetnek a klub korábbi antológiái. Borítóötletet mindenkitől csak egyet fogadunk.

3. Vers és próza

A pályázatnak kijelölt témája nincs. Egyszerűen küldd be az általad legjobbnak vélt írásaidat! Lehet az vers, novella, esszé, mese. Szerepeltetni kívánt írásművedet word dokumentumban kell beküldened a felhívás végén megadott email címre neved és a mű címének megjelölésével. Egy írás nem lehet hosszabb 2 A/4-s oldalnál, a betűtípusnak Times New Romannak kell lennie, 11-es betűmérettel, normál sortávolsággal. A margókra vonatkozóan is a Word alapbeállításai az irányadóak. Minden pályázó maximum 5 pályaművet küldhet be. A beküldött pályaművek közül minden szerzőtől kizárólag csak 1 pályamű fog bekerülni az anyagba. Egy szerző csak egy kategóriában indulhat, tehát választania kell, hogy verset vagy prózát küld-e be. Új és már publikált írásokat egyaránt várunk. Az írások beküldésétől függetlenül könyvcím és borítóötletet lehet beküldeni.

Beküldés

Könyvcím ötletet, borítótervet (jpg formátumban) a szinba@gmail.com email címre lehet küldeni. Írásműveket fel lehet tölteni a klub weboldalára (nem szükséges regisztrálni az oldalon, fontos, hogy az oldalra csak 1 írásművet lehet feltölteni naponta) vagy el lehet küldeni külön, szintén a szinba@gmail.com email címre.

Beküldési határidő

2011. május 31., éjfél.

Előadás

A könyvanyagot Bakonyi Orsolya felolvasó fogja előadni. Hangzóanyagokat klubunk folyóiratának weboldalán lehet tőle hallani. Itt:

Megjelenés

A CD formátumon kívül a teljes anyag fel fog kerülni a klub egy már meglévő vagy külön erre a célra létrehozott weboldalára.
A kiadványból a belföldön élő szerzők, illetve azok a résztvevők, akik magyarországi postacímet meg tudnak adni, tiszteletpéldányt kapnak. A tiszteletpéldányokon felül további példányok megvásárlására lehetőség lesz.

Fontos!

Azok a klubtagok, akik menet közben éppen még nem kaptak felkérést a szereplésre, szintén nyugodtan küldjenek anyagot a megadott email címre, ha szerepelni szeretnének! A felkérések folyamatosan fognak zajlani, nem egy időben! Akit felkéréssel szeretnénk szerepeltetni, így is, úgy is értesítőt fog kapni, hogy ő felkérés alapján szerepel.


Oszdd meg:

2 megjegyzés :

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes