ÚJ TARTALMAK

Műelemző pályázat

A tanítványi láncolat irodalmi klub műelemző pályázatot hirdet tagjai számára. Regisztráció után te is részt vehetsz a pályázaton!
Regisztrálni itt lehet: www.lancolat.socialgo.com

A pályázat témája és tárgya: A pályázónak Radnóti Miklós Töredék című versét kell elemeznie. A pályázótól elsősorban tartalmi elemzést és reflexiót várunk. A pályázó a mű alapján maximum 1 A/4-s oldal terjedelemben, esszészerűen írja le, hogy milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőle ez a vers, és, hogy a mű üzenete miért lehet aktuális ma is, hogyan tudjuk azt a jelenre vetíteni.

Formai követelmények: A pályáztatni kívánt írásművet word dokumentumban kell elküldeni a szinba@gmail.com email címre a szerző nevének megjelölésével. A pályaműnek címet külön nem kell adni. Egy írás nem lehet hosszabb 1 A/4-s oldalnál, a betűtípusnak Times New Romannak kell lennie, 12-es betűmérettel, normál sortávolsággal. A margókra vonatkozóan is a Word alapbeállításai az irányadóak.

Tartalmi követelmények: Lásd a témamegjelölésnél.

Értékelés: A beküldött pályaművek a tanítványi láncolat irodalmi klub weboldalára fognak felkerülni, név nélkül. Azokat a tagok és az oldal látogatói (szavazatot leadni regisztráció nélkül is lehet, ezért érdemes az oldalt minél több emberrel megismertetni) fogják értékelni 1-5-ig terjedő pontskálán, szavazásos rendszerben. A pályázat győztese a legnagyobb összpontszámot elért pályamű írója lesz. Egy-egy műelemzésre minden szavazó csak egyszer tud szavazni.

Beküldési határidő: 2011. február 28., éjfél
A beküldött pályaművek a weboldalra folyamatosan kerülnek fel, így értékelésük is folyamatosan zajlik. Ezen kívül a beküldési határidőt követően még két hétig lehet értékelni a beküldött pályaműveket a klub weboldalán. Ezt követően várható az eredményhirdetés.

Nyeremény:

1. helyezett: 10000 Ft értékű könyvjutalom + 3000 Ft értékű könyvutalvány
2. helyezett: 7500 Ft értékű könyvjutalom
3. helyezett: 5000 Ft értékű könyvjutalom

A nyeremény értékek tájékoztató jellegűek. A felajánlásoktól függően ezek összege növekedhet.

Technikai infó: A beküldött pályaművek elérhetőek lesznek a klub főoldaláról, illetve az Írások menün belül található Pályamű címkénél, jobbra lent. 






Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes