ÚJ TARTALMAK

„Hangadó 2.” hangoskönyv pályázat!A tanítványi láncolat irodalmi műhely meghirdeti Hangadó 2. című hangoskönyv pályázatát!


A pályázat tárgya:

tanítványi láncolat irodalmi műhely 2015 februárjára tervezi második hangoskönyvének, hangos antológiájának kiadását. A hangoskönyv anyagába 20 vers és 10 prózai műfog bekerülni hangzó anyagként. E kategóriákban, műfaji megkötöttség nélkül várjuk a pályázók jelentkezését. Az elkészülő kiadvány hangzóanyagként, mp3 és írott anyagként, pdf formátumban is tartalmazni fogja az összeállítást. Első, Hangadó című kiadványunk weboldala az alábbi elérhetőségen megtekinthető:

Előadás:

A beválasztott pályaműveket ezúttal Szemerédi Bernadett színművésznő fogja hangra olvasni:
https://www.youtube.com/results?search_query=Szemer%C3%A9di+Bernadett

A pályázat témája, formai követelmények:

A pályázatnak kijelölt témája nincs. Egyszerűen küldd be az általad legjobbnak vélt 5 írásodat! Lehet az vers, novella, esszé, mese. Írásműveidet word dokumentumban kell elküldened a felhívás végén megadott email címre neved és a művek címének megjelölésével. Egy írás nem lehet hosszabb 2 A/4-s oldalnál, a betűtípusnak Times New Romannak kell lennie, 11-es betűmérettel, normál sortávolsággal. A margókra vonatkozóan is a Word alapbeállításai az irányadóak. A beküldött pályaművek közül minden szerzőtől kizárólag csak 1 pályamű fog bekerülni az anyagba. Egy szerző csak egy kategóriában indulhat, tehát választania kell, hogy verset vagy prózát küld-e be. Új és már publikált írásokat egyaránt várunk.

Beküldési határidő és elérhetőség:

Pályaműveket 2015. január 31-ig várunk a szinba@gmail.com email címre.

Megjelenés

A CD formátumon kívül a teljes anyag fel fog kerülni a műhely egy már meglévő vagy külön erre a célra létrehozott weboldalára.

A kiadványból a belföldön élő szerzők, illetve azok a résztvevők, akik magyarországi postacímet meg tudnak adni, tiszteletpéldányt kapnak. A tiszteletpéldányokon felül további példányok megvásárlására lehetőség lesz.


Oszdd meg:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2014 Comitatus folyóirat. Designed by OddThemes